За нас

Викторио ООД е предприятие,основано през 1991 г. и е водещ производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България.Предлага и поддържа на склад всички стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента. Като резултат от дългогодишният опит в сферата нашите подматрачни рамки и легла се отличават с високо качество, издръжливост и ергономичност .

Викторио ООД специализира в обработването на профилни тръби и листове ламарина от черен метал и неръждаема стомана. Предлага различни видове услуги: рязане, огъване на тръби от черен метал (до ø 63 мм) и неръждаема стомана (до ø 50 мм), прахово нанасяне на електростатична боя във всички цветове от RAL каталога и боя с различни декоративни ефекти.

Високата производствена мощност ни дава възможност за проектиране и производство на всякакви метални изделия: навеси, парапети, решетки, стелажи, метални конструкции, търговско обзавеждане, ролбари, анти-паркинг устройства, информационни табели, маси,бюра, ученически чинове, столове и други.